Διάφανα χρωματιστά φιλμ

Χρώμα και φως για κάθε χώρο

 

Παίξτε με αναρίθμητους συνδυασμούς χρωμάτων και δώστε τελείως νέα αίσθηση σε κάθε χώρο. Με τις χρωματιστές, διάφανες μεμβράνες μπορείτε να καλύψετε βιτρίνες και τζάμια μεταμορφώνοντάς τα σε elegant vitro, δίνοντάς τους χαρακτήρα, χρώμα και φως.

Ιδανικά για εφαρμογές όπου απαιτείται και ορατότητα χώρου αλλά και ένας έξυπνος τρόπος ώστε να διατηρηθεί και το branding (χρωματική ταυτότητα).

 

Χρώμα στο χώρο εργασίας

Δώστε χαρακτήρα στα διαχωριστικά του χώρου εργασίας με αποχρώσεις που ταιριάζουν στην εταιρική ταυτότητά σας, χωρίς όμως να περιορίζουν την ορατότητα του χώρου.

Ιδανικό για εμπορικά καταστήματα

Ξεφύγετε από τις παραδοσιακές τυποποιημένες ιδέες και δώστε ένα μοντέρνο τόνο στο κατάστημά σας είτε πρόκειται για πώληση προϊόντων είτε για εστίαση.

Δώστε χρώμα στη νύχτα

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των διακοσμητικών χρωματιστών φίλμ είναι το γεγονός ότι ο εσωτερικός φωτισμός του χώρου σας λειτουργεί προς τα έξω σαν χρώμα στο φως!

Ζητήστε σήμερα το δικό σας δειγματολόγιο

Είστε επαγγελματίας του χώρου της εσωτερικής διακόσμησης; Είστε αρχιτέκτονας ή δημιουργικό γραφείο;
Από οποιοδήποτε χώρο και αν προέρχεστε, αρκεί να είστε και εσείς ένας λάτρης της ανακαίνισης και της διακόσμησης ώστε να γνωρίσετε από κοντά όλα τα προϊόντα της Displaydeco.

9 + 9 =